Witam.
Proszę o opinię co do lakieru Lakier Pallmann Pall-X Nano Półmat. Czy faktycznie jest on taki dobry, jak zachwala go producent??
W spawach "parkieciarskich" jestem raczej nowicjuszem.
Potrzebuje polakierować podłogę z mozaiki dębowej po cyklinowaniu w pokoju 7-mio latka.
Proszę ewentualnie o poradę jakiego najlepiej użyć lakieru (podkład i nawierzchniowy).
Z góry serdecznie dziękuję.
Pozdrawiam: Przemysław Malinowski.
Lakier Pallmann Pall-X Nano Półmat
Regulamin forum
W dziale tym proszę nie dodawać wątków, które nie dotyczą tematu działu. Aby przyłączyć się do dyskusji należy zarejestrować konto i/lub się zalogować
W dziale tym proszę nie dodawać wątków, które nie dotyczą tematu działu. Aby przyłączyć się do dyskusji należy zarejestrować konto i/lub się zalogować
Re: Lakier Pallmann Pall-X Nano Półmat
Przemo pisze:Witam.
Proszę o opinię co do lakieru Lakier Pallmann Pall-X Nano Półmat. Czy faktycznie jest on taki dobry, jak zachwala go producent??
W spawach "parkieciarskich" jestem raczej nowicjuszem.
Potrzebuje polakierować podłogę z mozaiki dębowej po cyklinowaniu w pokoju 7-mio latka.
Proszę ewentualnie o poradę jakiego najlepiej użyć lakieru (podkład i nawierzchniowy).
Z góry serdecznie dziękuję.
Pozdrawiam: Przemysław Malinowski.
Ja mam złe doświadczenie z tym lakierem. Do dzisiaj handlowiec firmy UZIN – Pallmann Marek N. (zaznaczam nie jest technikiem, choć sam lubi się tak nazywać) nie odpowiedział na przyczynę porażki i w efekcie braku poprawnej optyki po malowaniu tym lakierem. Z oferty firmy Pallmann polecam jednak lakiery sprawdzone Pall X 98, lub nieco tańszy Pall X 96. Bardzo fajne lakiery
Pozdrawiam
Czesław Bortnowski